Menu

Jachthaven Wolderwijd

Welkom in Watersportcentrum Zeewolde! Ideaal gelegen, direct aan het Wolderwijd, één van de grotere binnenwateren in het hart van Nederland. Het Watersportcentrum bestaat uit twee goed beschutte havenkommen: de Bons- en de Bolhaven. Deze hebben elk circa 400 ligplaatsen. In beide havenkommen is cameratoezicht en kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Het gezellige dorp Zeewolde, met circa 22.500 inwoners, vindt u vlakbij. De afstand naar het centrum van Zeewolde is 400 meter vanaf de Bonshaven en 800 meter vanaf de Bolhaven. In het centrum van Zeewolde vindt u een uitgebreid horeca- en winkelbestand.

Omgeving

Op 100 meter afstand van de Bonshaven treft u een prachtig zandstrand aan met het gratis toegankelijk natuurbad “Atol”. Hier is het in de zomer goed toeven! Lopend of per fiets is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan het grootste loofbomenbos van West-Europa. Dit ligt op circa twee kilometer van het Watersportcentrum. Hier wandelt of fietst u over fraaie, goed aangelegde betonpaden.

Het Watersportcentrum Zeewolde zorgt dat het ligplaatshouders en gasten aan niets ontbreekt!

Faciliteiten

  • Verhuur van ligplaatsen in het water, waaronder ook jollen – en catamaranplaatsen.
  • Aan land en in de overdekte loods zijn er mogelijkheden voor winterstalling.
  • Wij zijn specialist in hellingbeurten op de wal/hal voor schepen tot ca. 35 ton.
  • In onze jachthaven vindt u een watersportwinkel en een jachtwerf.
  • Geniet van een heerlijke maaltijd in het fameuze Griekse specialiteitenrestaurant “Irodios”.
  • Een fraai aan het water gelegen camping met overnachtingsmogelijkheden voor caravans, tenten en campers, verhuur van vier- of vijf- persoons trekkershutten inclusief terras, picknicktafel en vrij uitzicht op het Wolderwijd.
  • Voor zeilers die graag in wedstrijdverband willen varen biedt de Watersport Vereniging Zeewolde vanuit de Bolhaven veel sportieve mogelijkheden.
  • De beide toiletgebouwen in de Bons- en Bolhaven mogen zonder te overdrijven netjes en schoon worden genoemd.

 

Startplaats vaarvakanties

Voor booteigenaren met een trailerbare boot is Zeewolde dankzij de centrale ligging een super startplaats. Uw boot wordt door ons met de kraan in- en uit het water getakeld. Indien mogelijk kunt u zelf via onze trailerhelling de boot in- en uit het water halen.

Uw trailer stallen wij in de loods. Daar kan eventueel ook uw auto worden gestald.

U doet zelf opgave van het aantal nachten dat u met uw boot in de haven heeft gelegen. Daarvoor wordt het passantentarief in rekening gebracht.

Vanuit Watersportcentrum Zeewolde begint uw ontdekkingsreis door Nederland. Oostwaarts richting het IJsselmeer, Friesland, Overijssel, Groningen, Drenthe of via de IJssel naar Gelderland, Limburg of Duitsland. Westwaarts naar Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en Zeeland.

Omdat Nederland vanaf het water zo veel moois te bieden heeft, is zo’n zwerfvakantie een adembenemend en zeer betaalbaar avontuur.

Voor deze diensten vindt u de tarieven onder de pagina camping.

pdfBekijk hier de plattegrond van de haven

Ideaal gelegen, direct aan het Wolderwijd, één van de grotere binnenwateren in het hart van Nederland.

Privacy

© 2015-2022 Wolderwijd.