Camping aan het water

In de Bolhaven ligt, direct aan het Wolderwijd, onze prachtige camping. Vind een ligplaats in onze mooie haven, stap uit uw boot en begin uw kampeeravontuur bij Jachthaven Wolderwijd. Ook als u niet met de boot komt, bent u natuurlijk van harte welkom op onze heerlijke camping.

In de havenkom staan rust, groen en natuur centraal. Het is dan ook geen wonder dat de met uitsterven bedreigde ijsvogel ons nog weleens een bezoekje komt brengen. Door al het groen en water is de Bolhaven namelijk de perfecte plek voor de ijsvogel om haar eieren uit te broeden.

Kampeerplaatsen

Er gaat niets boven een vakantie in Zeewolde op een camping aan het water. De Bolhaven wordt daarom door Duitse ligplaatshouders en gasten treffend gekarakteriseerd als “Herrlichkeit Bolhaven”. Dit heeft natuurlijk niet alleen te maken met de centrale ligging van de camping in Nederland, maar ook de fantastische kampeerplekken die bij ons te vinden zijn. Als u liever wat meer luxe wilt op de camping, dan kunt u verblijven in een van onze trekkershutten.

Tenten en caravans

De dijk van de Bolhaven kijkt uit over het water en is de ideale plek voor het opzetten van uw tent. De camping biedt ook nog enkele andere mooie plekken voor het opbouwen van de tent. Voor de caravans hebben wij 21 seizoenplekken direct aan het water en een aantal standplaatsen voor kort verblijf. Op een aantal plekken kunnen de caravan en de tent nagenoeg bij elkaar staan indien dit gewenst is.

Camperplaatsen

Voor campers zijn er een aantal speciale camperplaatsen gemaakt. De camperplekken zijn voorzien van stroom. U kunt ook water tanken en uw afvalwater lozen in een speciaal daarvoor bestemde put.

impressie tent impressie tenten

impressie tenten2 camping impressie3

 

Voorzieningen op de camping

Naast de gebruikelijke faciliteiten voor campers zijn er enkele voorzieningen voor caravan- en tenthouders. Zo vindt u voldoende toilet- en douchegelegenheden op de camping. Om de douche te kunnen gebruiken, heeft u een muntje van € 1,- nodig. Als u gebruik wilt maken van de was- of droogmachine, dan bent u aangewezen op de faciliteiten van de Bonshaven. Via een prachtige wandeling langs het water bent u er binnen 10 minuten.

Vermaak op de camping aan het water

Voor kinderen is er op onze camping aan het water ook genoeg te beleven. Speel een potje tafeltennis of speel lekker in de speeltuin. Op onze camping hebben we bovendien een jeu de boules baan en is het natuurlijk mogelijk om een frisse duik te nemen.

Omgeving van de camping

Buiten Zeewolde is er ook genoeg te doen. Doordat Zeewolde centraal in Nederland ligt, is geen plaats of toeristische trekpleister te ver. Ga een dagje naar de dierentuin in Amersfoort, Walibi of het dolfinarium. Houdt u meer van lekker eten? Dan kunt u terecht bij het Griekse restaurant Irodios met uitzicht op het water. Volg het knooppunten fietsroute, of gooi de vishengel uit op de daarvoor bestemde hengelplekken. Voor onze complete activiteitenlijst neemt u een kijkje op ‘Omgeving’.

Tarieven Camping Bolhaven

Bij Jachthaven Wolderwijd bieden we standplaatsen aan met uitzicht op het Wolderwijd of de havenkom. Nergens anders in Nederland vindt u zo’n mooie plek. Bent u benieuwd naar de actuele tarieven? Raadpleeg onze tarievenpagina. De tarieven voor het gebruik van de camping zijn exclusief toeristenbelasting die elk jaar door de gemeenteraad van de gemeente Zeewolde wordt vastgesteld en exclusief stroom. Hou er rekening mee dat dit jaarlijks kan wijzigen.

Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen 1/4 – 1/11 exclusief stroom € 1250,-
Buitenstalling 1/4 – 1/4 € 260,-

Toeristische kampeerplekken

Tent per nacht € 12,50
Campers per nacht € 16,-
Caravans per nacht € 16,-

Trekkershutten per nacht

Standaardhut € 42,50

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

 

Contact Jachthaven Wolderwijd

Heeft u nog vragen over de standplaatsen op de camping of eventuele faciliteiten? Neem contact op met de Bolhaven. U kunt bellen naar 06 – 131 42 414. Mailen kan ook naar msteenken@solcon.nl.

Bolhaven / Camping

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
msteenken@solcon.nl