Tentplaatsen

Zoekt u een mooie camping in Midden Nederland? Bijvoorbeeld om te kamperen met uw partner, kinderen of een groep vrienden? Dan biedt onze camping aan het water heel wat mogelijkheden! Boek een of meerdere tentplaatsen en kom volledig tot rust in de prachtige omgeving. De camping is ideaal gelegen, direct aan het Wolderwijd. Zo kunt u na het opzetten van uw tent een frisse duik nemen in het water of een wandeling maken in de natuur. Bent u benieuwd naar onze camping of wilt u meer weten over onze tentplaatsen? Dat leest u op deze pagina.

  • Ruime tentplaatsen
  • Al vanaf € 12,50 per nacht
  • Genoeg te doen op en rond de camping

Contact opnemen

Kosten tentplaatsen camping Bolhaven

Komt u met de tent overnachten bij Jachthaven Wolderwijd? Dan is het goed om te weten dat de kosten van een tentplaats per nacht exclusief stroom en toeristenbelasting zijn. Deze tarieven wijzigen jaarlijks. De toeristenbelasting wordt ieder jaar door de gemeente van Zeewolde vastgesteld. Neem contact met ons op voor de actuele stroom- en toeristenbelastingtarieven.

Tent per nacht (excl. stroom/toeristenbelasting) € 12,50

Wat is er te doen bij Jachthaven Wolderwijd?

Bij camping Bolhaven vlak bij Jachthaven Wolderwijd is er genoeg te doen voor jong en oud. Omdat de camping aan het water ligt, kunt u genieten van het water. In de omgeving zijn er daarnaast een heleboel verschillende watersporten te boeken. Houdt u het liever wat rustiger, dan kunt u heerlijk vertoeven op de camping zelf. Er is een speeltuin voor kinderen met daarbij een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Gaat u liever een rondje wandelen met uw viervoeter? Er zijn genoeg wandelroutes in de buurt waar u langs prachtige natuurgebieden komt. Bent u weer terug op de camping met uw hond, houd er dan rekening mee dat die aangelijnd moet zijn.

Toiletgebouwen, douches en wasmachines

Met een muntje van slechts 1 euro kunt u gebruikmaken van de douches. We zorgen ervoor dat de toiletgebouwen te allen tijde spic en span zijn. Wilt u gebruikmaken van een wasmachine of droger? Dat kan bij de Bonshaven op slechts een kwartier tot 20 minuten lopen vanaf uw tentplaats. Heeft u een chemisch toilet of wilt u ander afvalwater lozen? Dat kan in de daarvoor bestemde put op de camping. Vraag hiernaar bij de receptie.

“Super mooie camping, gelegen aan het water, stijgertje op de camping vanwaar je het water in kan om te zwemmen in het ondiepe water, erg leuk voor kinderen.”

– Margret L.

Activiteiten in de omgeving van de camping

De camping ligt op 700 meter van het centrum van Zeewolde. Zeker de moeite waard dus om eens naartoe te lopen of om uw boodschappen te halen. Het dorp heeft veel winkels, dus het is ook een goede plek om te shoppen. Zoekt u een plek met nóg meer winkels? Breng dan eens een bezoekje aan Batavia Stad in Lelystad. Dit is slechts een half uurtje rijden vanaf uw tentplaats.

Bent u op zoek naar wat actie? Dan is het een leuk idee om naar attractiepark Walibi te gaan in Biddinghuizen. Hier kunt u de hele dag genieten van diverse attracties en meer! Sluit de dag af met een etentje in een van de nabijgelegen restaurants in Zeewolde.

Voor u een iets rustiger uitje is het Dolfinarium in Harderwijk ook een aanrader. Hier kunt u de welbekende dolfijnenshow bezoeken en andere vissen en zoogdieren bekijken. Mocht u in de zomer langskomen, dan kunt u ook besluiten om een dagje naar het strand te gaan. Het strandje ligt op slechts 1,4 km van de camping, dus dat is prima te doen met de fiets of te voet.

Bekijk de andere mogelijkheden

Wilt u verblijven op onze camping, maar dan met iets meer luxe dan een standaard tentplaats? Bekijk dan eens onze trekkershutten. De hutten zijn instapklaar en beschikken over alle basisvoorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf.

Tentplaatsen boeken

Wilt u een tentplaats reserveren op camping Bolhaven? Neem contact met ons op via msteenken@solcon.nl of bel naar 06 – 13 14 24 14.
Contact opnemen

Contactgegevens camping Bolhaven

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
msteenken@solcon.nl

 

Routebeschrijving