Camping tarieven

Jachthaven Wolderwijd is een prachtige camping gelegen in Zeewolde, in de bolhaven aan het Wolderwijd. De camping is ideaal voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. De camping biedt een scala aan accommodatie opties, waaronder staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. De kosten voor een verblijf op de camping zijn afhankelijk van de gekozen accommodatie en de duur van het verblijf. Op deze pagina vindt u al onze tarieven.

  • Voordelig kamperen in Nederland
  • Top locatie aan het water
  • Waar natuur en comfort elkaar ontmoeten

Contactformulier Contact opnemen

Camping tarieven Jachthaven Wolderwijd

De kosten voor een verblijf op de camping van Jachthaven Wolderwijd zijn exclusief stroom en toeristenbelasting.

Kosten van onze verschillende accommodaties

Accommodatie Kosten per nacht
Tent € 12,50
Caravan € 16,-
Camperplaats € 16,-

Kosten seizoenplaatsen Jachthaven Wolderwijd

Soort Kosten
Seizoenplaatsen 1 april t/m 1 november € 1250,-
Buitenstalling 1 april t/m 1 april € 260,-

Kosten van onze voorzieningen

Onze camping heeft natuurlijk de benodigde sanitaire voorzieningen, zoals toiletten en douches. Deze zijn verspreid over verschillende toiletgebouwen op de camping. We maken de gebouwen regelmatig schoon, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Ook zijn er was- en droogmachines aanwezig waar u uw was kunt doen. Zie de tabel hieronder voor de actuele tarieven.

Voorzieningen op de camping Kosten
Toeristenbelasting € 1,30 per persoon per nacht
Stroom € 2,50 per overnachting
Douchen € 1,-
Was- en droogmachine € 8,- voor waspoeder en twee munten

Jachthaven Wolderwijd: voor alle soorten kampeerders

Hoe u ook het liefste kampeert: u bent van harte welkom op onze camping. We hebben verschillende camperplaatsen en staanplaatsen voor alle soorten kampeerders. Bekijk gerust onze kampeermogelijkheden aan het water:

Reserveer uw campingplek op tijd

We raden onze gasten sterk aan om op tijd een plekje te reserveren, vooral tijdens de drukke zomermaanden. De check-in tijd is na 12:00 uur en de check-out tijd is voor 12:00 uur. De camping is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving en biedt veel privacy, rust en ruimte. Kortom, de ideale vakantiebestemming in Nederland.

Bovendien zijn er veel recreatieve activiteiten en attracties in de omgeving van de camping, zoals watersportactiviteiten, fiets- en wandelpaden, en verschillende restaurants. Er is genoeg te doen voor zowel jong als oud. Komt u ook binnenkort genieten van een ontspannende vakantie?

Contactformulier Contact opnemen

Bolhaven Zeewolde

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
 msteenken@solcon.nl