Camperplaats aan het water

Uitzicht over het Wolderwijd vanuit uw eigen camper

In de prachtige Bolhaven van Zeewolde ligt onze camping. U bent altijd van harte welkom om bij ons te komen overnachten. Komt u met de camper? Dan wijzen we u een prachtig plekje toe op een van de camperplaatsen aan het water. In de havenkom wordt u omgeven door de prachtige natuur met uitzicht over het Wolderwijd. Geniet van de rust en het groen op uw eigen camperplaats. Pak een verrekijker en ga op zoek naar de met uitsterven bedreigde ijsvogel. De Bolhaven beschikt namelijk over de perfecte omstandigheden voor de ijsvogel om te broeden.

Jachthaven camperplaats

Een camper betekent vrijheid en luxe vanuit een veilige omgeving. Bij Jachthaven Wolderwijd begrijpen we dat volledig. Op onze camperplaats kunt u helemaal tot rust komen.  De camper plekken hebben ook hun eigen stroomvoorziening. U kunt op onze camping schoon water tanken en het gebruikte afvalwater lozen in een speciaal daarvoor aangewezen rioolput. Het chemisch toilet kunt u legen in de daarvoor bestemde stortbak in ons toiletgebouw.

Wat te doen op de camping

De camping is uitgerust met een jeu de boulesbaan. In de speeltuin kunnen de kinderen terecht op de glijbaan, schommel, klimtoren of evenwichtsbalk. Daarnaast beschikken wij nog over een ping-pong tafel en een basketbalpaal. Gelegenheid tot zwemmen is er volop. Langs de buitenrand bevinden zich daarvoor een aantal steigers die in het ondiepe gedeelte van het Wolderwijd liggen, zodat u langzaam kunt wennen aan de temperatuur van het water. Ook vissen is op bepaalde plekken in Zeewolde toegestaan. Denk wel aan uw vispas.

Faciliteiten

Mocht uw camper geen toilet hebben, dan heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van een van de schone toiletgebouwen in de Bons- of Bolhaven. Heeft u geen zin om uw kleding met de hand te wassen dan kunt u terecht in de Bonshaven. Daar staat een droog- en wasmachine waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Vanaf uw camperplaats aan het water loopt u in 8 minuten naar de Bonshaven.

Omgeving Jachthaven Wolderwijd

Er zijn fantastische wandel- en fietsroutes aangelegd in de omgeving van Zeewolde. Er is een speciale fietsroute met een lengte van 17,3 kilometer voor de echte sportievelingen. Natuurlijk kunt u ook een van de kortere routes nemen en genieten van het water en de frisse wind. Heeft u uw fiets thuisgelaten? Huur er eentje bij de fietsenwinkel. Vanaf Jachthaven Wolderwijd bent u binnen een paar minuten bij de fietsverhuurwinkel. Stap meteen op uw gehuurde tweewieler en verken de water en bosrijke omgeving. Naast wandelen en fietsen, biedt Zeewolde nog meer vermaak:

  • Een diner van sterrenkwaliteit in het bekende Griekse specialiteitenrestaurant ‘Irodios’.
  • Watersport Vereniging Zeewolde biedt competitief zeilen aan voor ervaren zeilers.
  • Golfen bij Golfclub Zeewolde
  • Parasailing
  • Bootverhuur
  • Surfschool

Tarieven Camping Bolhaven

Iedereen is van harte welkom om te komen overnachten bij Jachthaven Wolderwijd. Maakt u een rondreis door Nederland of wilt u een paar dagen weg uit het drukke leven? We bieden toeristische kampeerplekken aan voor tenthouders, campers en caravans.

Toeristische kampeerplekken

Tent per nacht € 10,-
Campers per nacht € 13,50
Caravans per nacht € 13,50

Contact Jachthaven Wolderwijd

Mocht u nog vragen hebben over de camperplaatsen aan het water of over de camping/trekkershutten, neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken op 036 – 522 66 91 en 06 – 131 42 414. Natuurlijk kunt ook een e-mail sturen naar msteenken@solcon.nl

Bolhaven

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

036 – 522 66 91
Havenmeester: 06 – 131 42 414
msteenken@solcon.nl