Camperplaats aan het water

Uitzicht over het Wolderwijd vanuit uw eigen camper

In de prachtige Bolhaven van Zeewolde ligt onze camping. U bent altijd van harte welkom om bij ons te komen overnachten. Komt u met de camper? Dan wijzen we u een prachtig plekje toe op een van de ruime camperplaatsen aan het water. In de havenkom bent u omringd door de prachtige natuur met uitzicht over het Wolderwijd. Geniet van de rust en het groen op uw eigen camperplaats, gewoon in Nederland. Pak een verrekijker en ga op zoek naar de met uitsterven bedreigde ijsvogel. De Bolhaven beschikt namelijk over de perfecte omstandigheden voor de ijsvogel om te broeden. Wie weet spot u er wel een!

  • Prachtige camperplaats in Nederland
  • Eigen stroomvoorziening
  • Speciale stortbak voor het chemisch toilet
  • Genoeg te doen in de omgeving

Contact opnemen 06 – 131 42 414

Jachthaven camperplaats

Een camper brengt vrijheid én luxe met zich mee vanuit een veilige omgeving. Bij Jachthaven Wolderwijd begrijpen we dat volledig. Op onze camperplaats kunt u helemaal tot rust komen. De camperplekken hebben ook hun eigen stroomvoorziening. U kunt op onze camping schoon water tanken en het gebruikte afvalwater lozen in een speciaal daarvoor aangewezen rioolput. Het chemisch toilet leegt u in de daarvoor bestemde stortbak in het toiletgebouw.

Camperplaats op Camping Bolhaven

In de Bolhaven vindt u onze camping aan het water met een heleboel kampeerplekken voor campers, caravans en tenten. Er is ontzettend veel te beleven voor jong én oud. Zowel op de camping als daarbuiten. Neem een frisse duik in het water of speel een potje pingpong met elkaar of tegen andere gasten. Dankzij de mooie natuur en uitzicht op het Wolderwijd, komt u hier zeker tot rust.

GOEDE
16 recensies op
Wim Licher
Wim Licher
2022-09-07
Gezellige haven. Goede sanitaire voorzieningen.
Frank Lammerts van Bueren
Frank Lammerts van Bueren
2022-08-01
Een complete jachthaven/camping. Vriendelijke ontvangst, goede staanplaatsen met voorzieningen. Genoten! Een aanrader met zicht over het Veluwemeer.
Bien Sterker 'Luisteren naar je Bron '.
Bien Sterker 'Luisteren naar je Bron '.
2022-07-15
Rustig en verzorgt

Kosten camperplaats aan het water

Iedereen is van harte welkom om te komen overnachten bij Jachthaven Wolderwijd. Maakt u een rondreis door Nederland of wilt u een paar dagen weg uit het drukke leven? U boekt al een camperplaats aan het water vanaf € 16,-.

Tent per nacht € 12,50
Campers per nacht € 16,-
Caravans per nacht € 16,-

Contact opnemen 06 – 131 42 414

Wat te doen op de camping

In de speeltuin kunnen de kinderen terecht op de glijbaan, schommel, klimtoren of evenwichtsbalk. Daarnaast beschikken wij nog over een jeu de boules-baan, pingpongtafel en een basketbalpaal. Gelegenheid tot zwemmen is er ook volop, omdat de camperplaatsen aan het water liggen. Langs de buitenrand bevinden zich daarvoor een aantal steigers die in het ondiepe gedeelte van het Wolderwijd liggen, zodat u langzaam kunt wennen aan de temperatuur van het water. Ook vissen is op bepaalde plekken in Zeewolde toegestaan. Denk wel aan uw VISpas.

Faciliteiten bij onze camperplaatsen

Mocht uw camper geen toilet hebben, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de schone toiletgebouwen in de Bons- of Bolhaven. Ook kunt u douchen voor € 1,- per keer. Heeft u geen zin om uw kleding met de hand te wassen? Dan kunt u terecht in de Bonshaven. Daar staat een droog- en wasmachine waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Vanaf uw camperplaats aan het water loopt u via een mooie wandelroute binnen 10 minuten naar de Bonshaven. Zo ziet u direct meer van de omgeving.

Wat te doen in de omgeving van de camping

Er zijn fantastische wandel- en fietsroutes aangelegd in de omgeving van Zeewolde. Er is een speciale fietsroute met een lengte van 17,3 kilometer voor de echte sportievelingen. Natuurlijk kunt u ook een van de kortere routes nemen en genieten van het water en de frisse wind. Heeft u uw fiets thuisgelaten? Huur er dan een bij de fietsenwinkel. Vanaf Jachthaven Wolderwijd bent u daar binnen een paar minuten. Stap meteen op uw gehuurde tweewieler en verken de water- en bosrijke omgeving. Naast wandelen en fietsen, biedt Zeewolde nog meer vermaak, zoals:

  • Een diner van sterrenkwaliteit in het bekende Griekse specialiteitenrestaurant ‘Irodios’.
  • Watersport Vereniging Zeewolde biedt competitief zeilen aan voor ervaren zeilers.
  • Golfen bij Golfclub Zeewolde.
  • Parasailing.
  • Bootverhuur.
  • Surfschool.

Boek een camperplaats aan het water

Mocht u nog vragen hebben over de camperplaatsen aan het water of over de camping zelf, neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken via 06 – 13 14 24 14. Natuurlijk kunt ook een e-mail sturen naar msteenken@solcon.nl. Wilt u een camperplaats aan het water boeken, wees er dan op tijd bij, zodat u verzekerd bent van een plek.

Camping Bolhaven

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

036 – 522 66 91
Havenmeester: 06 – 131 42 414
msteenken@solcon.nl