Camping Zeewolde

Gelegen aan het Wolderwijd in de Bolhaven vindt u onze camping in Zeewolde. Hier heeft u de hele dag door prachtig uitzicht over het water. De camping is een mooie basis voor uw (vaar)vakantie. Komt u met de boot? Dan bieden we voldoende ligplaatsen waar u uw boot tijdelijk kunt aanmeren. Op deze pagina leest u alles over onze camping, de voorzieningen, tarieven en meer.

  • Mooie natuurcamping in Zeewolde;
  • Al vanaf € 12,50 per nacht;
  • Geschikt voor tenten, campers en caravans;
  • Uiterst schone toiletgebouwen.

Contactformulier 06 – 131 42 414

Zomers genieten aan het water

Boek een vakantie bij Jachthaven Wolderwijd en geniet de hele zomerperiode van een heerlijk verblijf. We bieden kampeerplaatsen aan voor tenten, caravans en campers. Onze camping aan het water is erg populair bij divers publiek. Er is voor iedereen genoeg te doen in de buurt, dankzij onze centrale ligging. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Voor campers hebben we verschillende camperplaatsen beschikbaar en een aantal caravan staanplaatsen voor een korter verblijf. Daarnaast kunt u gemakkelijk water tanken en het afvalwater lozen in een daarvoor bestemde put. Wilt u meer weten? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden voor een camperplaats in Zeewolde.

“Super mooie camping, gelegen aan het water, steigertje op de camping vanwaar je het water in kan om te zwemmen in het ondiepe water, erg leuk voor kinderen.”  – Margret

Verblijf in een van de luxe trekkershutten

Het beste uitzicht over het water heeft u in een van onze drie trekkershutten. Uiterst geschikt voor families met kinderen en vriendengroepen. Onze trekkershutten zijn volledig uitgerust met verschillende voorzieningen, waardoor uw vakantie pas echt genieten wordt. Onze Standaard trekkershut is geschikt voor 4 personen en de Plus trekkershut voor 5. Meer weten over de type hutten en de voorzieningen? Bekijk dan de pagina over trekkershutten.

In de trekkershut overnacht. Super uitzicht, goed verzorgd. Top locatie” – Miriam

Camping Zeewolde kosten

U boekt al een nacht op onze camping in Zeewolde vanaf € 12,50. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alle prijzen. De genoemde prijzen zijn exclusief stroom en toeristenbelasting. Neem contact met ons op via onderstaande buttons om direct te boeken.

Contactformulier 06 – 131 42 414

Kosten kampeerplekken per nacht

Tent € 12,50
Caravan € 16,-
Camperplaats € 16,-

Seizoenplaatsen camping Zeewolde

Seizoenplaatsen 01-04 t/m 01-11 € 1250,-
Buitenstalling 01-04 t/m 01-04 € 260,-

Voorzieningen van camping Jachthaven Wolderwijd

Onze natuurcamping in Zeewolde staat bekend om haar gezelligheid, mooie omgeving én schone sanitaire voorzieningen. Er zijn verschillende toiletgebouwen verspreid over de camping. Voor slechts € 1,- kunt u gebruikmaken van de douches. Heeft u een wasmachine of droger nodig? Dan moet u een klein stukje lopen naar de Bonshaven. De route ligt langs het water en duurt lopend ongeveer 10 minuten. Voor € 8,- krijgt u waspoeder en twee munten die u kunt gebruiken in de was- en droogmachine.

Prima Jachthaven met voldoende voorzieningen direct aan het wolderwijd. Prima zeil gebied.” – Jim
impressie tent impressie tenten

impressie tenten2 camping impressie3

 

Dé camping in Zeewolde voor jong en oud

Onze camping is uiterst geschikt voor jong en oud. Zo is er een speeltuin, jeu de boules-baan en kunt u bij lekker weer afkoelen in het water. Ook in de omgeving is er genoeg te doen, zeker als u van watersport houdt. Denk bijvoorbeeld aan zeilen, suppen of een sloep huren. Maak nieuwe vrienden op de camping, maak een wandeling in de mooie natuurgebieden in de buurt of verken de verschillende fietsroutes. Lees meer over wat er in de omgeving van Zeewolde te doen is of bekijk de plattegrond.

Contact opnemen met camping Jachthaven Wolderwijd

Heeft u vragen over onze camping, voorzieningen, tarieven of iets anders? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een staanplaats of trekkershut boeken, vul dan het contactformulier in, bel ons direct via 06 – 13 14 24 14 of stuur een e-mail naar msteenken@solcon.nl.

Contactformulier 06 – 131 42 414

Bolhaven Zeewolde

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
 msteenken@solcon.nl

Openingstijden Bolhaven

Van 1 april t/m 30 september*

Maandag: 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 12.00 – 18.00 uur
Woensdag: 12.00 – 18.00 uur
Donderdag: 12.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

* Vanaf 1 oktober tot 31 maart gesloten