Over ons

Welkom in Jachthaven Wolderwijd Zeewolde! Ideaal gelegen, direct aan het Wolderwijd en één van de grotere binnenwateren in het hart van Nederland. Jachthaven Wolderwijd bestaat uit twee goed beschutte havenkommen: de Bons- en de Bolhaven. Deze hebben bij elkaar circa 800 ligplaatsen voor boten. In beide havenkommen is cameratoezicht en u kunt er gebruik maken van onze hotspots.

Het gezellige dorp Zeewolde, met circa 22.500 inwoners, vindt u vlakbij. De afstand naar het centrum van Zeewolde is 400 meter vanaf de Bonshaven en 800 meter vanaf de Bolhaven. In het centrum van Zeewolde vindt u een uitgebreid horeca- en winkelbestand. Voor een ligplaats bel u naar 036 – 522 12 20 of neem u contact op via het contactformulier.

Omgeving

Op 100 meter afstand van de Bonshaven treft u een prachtig zandstrand aan met het gratis toegankelijk natuurbad “Atol”. Hier is het in de zomer goed te toeven! Lopend of per fiets is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan het grootste loofbomenbos van West-Europa. Dit ligt op circa twee kilometer van de jachthaven. Hier wandelt of fietst u over fraaie, goed aangelegde betonpaden.

Jachthaven Wolderwijd zorgt dat het ligplaatshouders en gasten aan niets ontbreekt!

Faciliteiten

  • Verhuur van ligplaatsen in het water, waaronder ook jollen – en catamaranplaatsen.
  • Aan land en in de overdekte loods zijn er mogelijkheden voor winterstalling.
  • Wij zijn specialist in hellingbeurten op de wal/hal voor schepen tot ca. 35 ton.
  • In onze jachthaven vindt u een watersportwinkel en een jachtwerf.
  • Geniet van een heerlijke maaltijd in het fameuze Griekse specialiteitenrestaurant “Irodios”.
  • Een fraai aan het water gelegen camping met overnachtingsmogelijkheden voor caravans, tenten en campers, verhuur van vier- of vijf- persoons trekkershutten inclusief terras, picknicktafel en vrij uitzicht op het Wolderwijd.
  • Voor zeilers die graag in wedstrijdverband willen varen biedt de Watersport Vereniging Zeewolde vanuit de Bolhaven veel sportieve mogelijkheden.
  • De beide toiletgebouwen in de Bons- en Bolhaven mogen zonder te overdrijven netjes en schoon worden genoemd.

Camping de Bolhaven

Ben u van plan om een paar dagen in Zeewolde te blijven? Neem uw tent mee en geniet van de camping aan het water. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig op de camping. Wij bieden ook trekkershutten aan het water en plaatsen voor een camper of caravan aan.

camping impressie3

Startplaats vaarvakanties

Voor booteigenaren met een trailerbare boot is Zeewolde dankzij de centrale ligging een super startplaats. Uw boot wordt door ons met de kraan in- en uit het water getakeld. Indien mogelijk kunt u zelf via onze trailerhelling de boot in- en uit het water halen.

Uw trailer stallen wij in de loods. Daar kan eventueel ook uw auto worden gestald.

U doet zelf opgave van het aantal nachten dat u met uw boot in de haven heeft gelegen. Daarvoor wordt het passantentarief in rekening gebracht.

Vanuit Jachthaven Wolderwijd Zeewolde begint uw ontdekkingsreis door Nederland. Oostwaarts richting het IJsselmeer, Friesland, Overijssel, Groningen, Drenthe of via de IJssel naar Gelderland, Limburg of Duitsland. Westwaarts naar Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en Zeeland.

Tarieven Jachthaven Wolderwijd

Omdat Nederland vanaf het water zo veel moois te bieden heeft, is zo’n zwerfvakantie een adembenemend en zeer betaalbaar avontuur.

Wat de kosten voor een ligplaats of staplaats op de camping zijn, kunt u bekijken bij de tarieven. Geniet van een voordelige vakantie. In de Bolhaven maakt u ongetwijfeld herinneringen om nooit te vergeten.

Contact

Wilt u uw boot aanleggen in Jachthaven Wolderwijd? Neem dan contact op door te bellen naar 036 – 522 12 20. Voor de camping en de trekkershutten kunt u contact opnemen met de havenmeester van de Bolhaven 06 – 13142414. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier.

 

Bonshaven

Strandweg 125
3891 AJ Zeewolde

 036 – 522 12 20
Havenmeester: 06 – 549 71 163
havenkantoor@wolderwijd.nl

Jachtwerf/ Watersportwinkel

Strandweg 125
3891 AJ Zeewolde

 036 – 522 12 28
jachtwerf: jachtwerf@wolderwijd.nl
watersportwinkel: ship-shop@wolderwijd.nl

Bolhaven / Camping

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
 msteenken@solcon.nl