Ligplaats voor uw boot in Zeewolde

Onze gezellige jachthaven bestaat uit twee havenkommen: de Bons- en de Bolhaven. Beide havenkommen beschikken over een capaciteit van ruim 400 ligplaatsen voor uw boot.

We bieden voor uw boot de ideale ligplaats in Zeewolde; in het water of op de wal. Met onze mobiele kraan takelen we uw boot snel in en uit het water. We hebben ligplaatsen voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders. Lees hieronder alle informatie over onze ligplaatsen of vraag meteen een ligplaats aan!

Contactformulier 036 – 522 12 20

icon check
800 ligplaatsen in 2 havenkommen

icon check
24/7 Cameratoezicht

icon check
Ideale startplaats vaarvakantie

icon check
Ligplaatsen voor vaste ligplaatshouders

icon check
Ook aanlegplaatsen voor passanten

Onze Bonshaven en Bolhaven: stalling het hele jaar door

Komt u Zeewolde een dagje bezoeken of wilt u een vaste ligplaatshouder worden? Jachthaven Wolderwijd heeft altijd plek voor u en welke boot dan ook! Ook voor stalling het hele jaar door kunt u bij ons terecht. Met een 35 ton mobiele kraan worden de boten in en uit het water getakeld. We hebben zowel buiten als binnen veel plek beschikbaar voor bijna alle soorten boten en zeilschepen.

Buitenstalling

We hebben tot wel 6000 m2 beschikbaar om uw boot buiten te stallen. Reserveer onderaan de pagina een ligplaats aan wal of in het water. We beschikken over de juiste stalen bokken om veel verschillende boten op de wal te stallen. Heeft u nog vragen over de buitenstalling? Neem dan contact op met de havenmeester.

Binnenstalling

We hebben ook 5000 m2 aan overdekte stallingsplaatsen voor uw boot in Zeewolde. Met onze mastenkraan takelen we ieder type mast van het zeilschip. Vervolgens slaan we hem op in de mastenberging. U maakt tussen 1 april en 1 oktober gebruik van onze overdekte stalling.

Ideale startplaats voor uw vaarvakantie

Nederland heeft vanaf het water zo veel moois te bieden! Een zwerfvakantie per boot is dan ook een adembenemend en bovendien voordelig avontuur. Dankzij de centrale ligging is onze jachthaven een uitstekende startplaats voor uw vaarvakantie en de beste aanlegplaats voor boten uit heel Nederland.

Uw boot kan eventueel door onze medewerkers uit het water gehaald worden met een kraan of u kunt gebruikmaken van onze trailerhelling. Vervolgens stallen we uw trailer in de loods. U kunt eventueel ook een paar nachten op onze camping aan het water staan, terwijl u de mooie omgeving verkent.

Ontdekkingsreis door Nederland

Vanuit Jachthaven Wolderwijd begint uw ontdekkingsreis door Nederland. U kunt werkelijk overal heen: oostwaarts richting het IJsselmeer, Friesland, Overijssel, Groningen, Drenthe of via de IJssel naar Gelderland, Limburg of Duitsland. U kunt ook westwaarts naar Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en Zeeland varen.

Hoeveel kost een ligplaats in Zeewolde?

Hoeveel een ligplaats binnen en buiten kost, berekenen we aan de hand van de lengte en breedte van uw boot. Deze tarieven zijn standaard exclusief extra handelingen. We kunnen u uiteraard op diverse manieren helpen. Wilt u bijvoorbeeld dat we uw boot uit het water halen of wilt u uw mast stallen? Klik dan op de button om onze tarieven te bekijken.

Bekijk onze tarieven

Wat is er allemaal te vinden in onze havenkommen?

In de Bolhaven vindt u onder andere prachtig gelegen trekkershutten, een gezellige camping en camperplaatsen aan het water. Vanuit de Bolhaven worden veel sportieve activiteiten georganiseerd door de Watersport Vereniging Zeewolde. Zeilers die graag in wedstrijdverband willen varen, zijn dan ook meer dan welkom! Beide havens zijn voorzien van goed onderhouden en schoon sanitair.

Gespecialiseerde jachtwerf en watersportwinkel

Nog een reden om in een van onze havenkommen aan te leggen en hier uw boot in de winter te stallen, is dat alle zaken om uw boot goed te onderhouden binnen handbereik zijn. Onze gespecialiseerde jachtwerf is bijvoorbeeld een waar Walhalla voor boten en in de watersportwinkel  vindt u alle technische onderdelen en hulpmiddelen om uw boot weer op te knappen. Natuurlijk hebben we hier ook veel watersportartikelen voor een onvergetelijke vakantie aan en op het water.

Jachthaven Wolderwijd: dé aanlegplaats voor boten in Flevoland

Marco van A.

“Top haven, nette goede faciliteiten, top en vriendelijke mensen.”

Cees Alberts

“Mijn schip ligt al een aantal jaren in deze perfecte haven, top locatie.”

Julian Entrop

“Top haven, nette goede faciliteiten, top en vriendelijke mensen.”

Madelief Boon

“Gezellige plek, zou me hier elke dag kunnen begeven. Veel rust en dieren. Vriendelijke mensen en heerlijk met mooi weer.”

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze ligplaatsen of wilt u graag iemand spreken? U kunt de Bonshaven telefonisch bereiken op 036 – 522 12 20. Ook kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar havenkantoor@wolderwijd.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u wilt, kunt u direct online uw eigen ligplaats aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

 

Bonshaven

Strandweg 125
3891 AJ Zeewolde

 036 – 522 12 20
Havenmeester: 06 – 549 71 163
havenkantoor@wolderwijd.nl

Jachtwerf/ Watersportwinkel

Strandweg 125
3891 AJ Zeewolde

 036 – 522 12 28
jachtwerf: jachtwerf@wolderwijd.nl
watersportwinkel: ship-shop@wolderwijd.nl

Bolhaven / Camping

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
 msteenken@solcon.nl

Openingstijden havenkantoor

Van 1 april t/m 30 september*

Maandag: 8.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 8.30 – 17.30 uur
Woensdag: 8.30 – 17.30 uur
Donderdag: 8.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Feestdagen

10.00 – 17.00 uur

1 oktober t/m 31 maart **

Maandag: 8.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 8.00 – 17.00 uur
Woensdag: 8.00 – 17.00 uur
Donderdag: 8.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

** Tussen kerst en Nieuwjaar is het gehele bedrijf 14 dagen gesloten.
Havenkantoor Bolhaven is gesloten in de periode oktober t/m maart.

Vraag uw ligplaats in Zeewolde bij Jachthaven Wolderwijd aan

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.