Trekkershut aan het water

Met een prachtig uitzicht over het Wolderwijd

Vaak kunt u een trekkershut vinden in bosrijke gebieden. In de Bolhaven van jachthaven Wolderwijd bevinden zich echter drie prachtige trekkershutten aan het water. De trekkershutten zijn elk gesitueerd op een verhoging met een werkelijk schitterend uitzicht over het Wolderwijd (het grootste en breedste meer van de Randmeren) met op de achtergrond de contouren van het historische stadje Harderwijk.

Soorten trekkershutten

Op Camping De Bolhaven hebben we twee soorten trekkershutten staan. Beide soorten trekkershutten zijn voorzien van een hardhouten vlonder en een stevige picknicktafel, waar u met de hele familie of een groep vrienden lekker aan kunt ontbijten en genieten van de natuur. Op onze camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd), dus u kunt uw viervoeter gezellig meenemen.

De standaard trekkershut aan het water

De standaard trekkershut is uitgerust met 2 stapelbedden, een tweepits kooktoestel en een tafel met 4 stoelen. Ook is er een koelkast aanwezig. Alles wat u nodig heeft voor een comfortabele vakantie vindt u in de standaard trekkershut.

Standaard voorzieningen trekkershut

  • Kookstel
  • Tafel en stoelen
  • Picknicktafel
  • Vlakbij sanitair
  • Direct aan het water
  • Omgeven door bomen
  • Hoofdkussens
  • Goede matrassen

De plus trekkershut aan het water

Wilt u wat meer luxe? De plus trekkershut heeft nét wat meer dan de standaard trekkershut. De luxere trekkershut is voorzien van 5 slaapplaatsen, een apart zitgedeelte en een keukenblok met een koelkast en een inductie kookplaat. De trekkershut plus is uitgerust met bestek, pannen en servies. Daarnaast beschikt de keuken over een koelkast, waterkoker, een Senseo apparaat en koud stromend water.

Faciliteiten

Camping De Bolhaven heeft meer dan genoeg toiletgelegenheden. Als u wilt douchen, heeft u een muntje van € 1,- nodig. Het wassen van kleding kan helaas niet op onze camping, maar op de Bonshaven is er een wasmachine en droger aanwezig. Tegen betaling van € 8,- ontvangt u waspoeder, een wasmunt en een droogmunt. Het is slechts 10 minuten lopen naar De Bonshaven.

Camping De Bolhaven

Het gezellige centrum van Zeewolde ligt op circa 800 meter afstand van de trekkershutten. Door de centrale ligging van Zeewolde is het een druk, maar gezellige dorp waar altijd wel wat te doen is. Wandel over het strand of maak kilometers op de nabijgelegen fiets- en wandelroutes. De natuur roept. Natuurlijk kunt u ook op de camping blijven en gebruikmaken van de jeu de boules baan of de speeltuin.

camping impressie3

 

Tom “Fantastische ligging met uitzicht over het water.”
Marieke Keen “Wat een comfort met zo’n mooi uitzicht. De accommodaties zijn super. Niks te klagen.”
Abel de Vries “Met de hele familie in de twee standaard trekkershutten gezeten. Was een geweldige vakantie!”

 

Tarieven trekkershut aan het water

De trekkershutten op Jachthaven Wolderwijd zijn gemaakt voor de vakantieganger die van kamperen of comfort houdt voor een betaalbare prijs. De standaard trekkershut kost in het hoog- en laagseizoen € 42,50 per nacht. De plus trekkershut kost in het hoog- en laagseizoen € 50,- per nacht. De tarieven voor het gebruik van de trekkershutten zijn exclusief toeristenbelasting die elk jaar door de gemeenteraad van de gemeente Zeewolde worden vastgesteld en daardoor kunnen veranderen. Hieronder vindt u alle prijzen van onze camping:

Seizoenplaatsen

Seizoenplaatsen 1/4 – 1/11 (inclusief stroom) € 1250,-
Buitenstalling 1/11 – 1/4 € 120,-

Toeristische kampeerplekken exclusief stroom

Tent per nacht € 12,50
Campers per nacht € 15,-
Caravans per nacht € 15,-

Trekkershutten per nacht

Standaardhut € 42,50
Plushut € 50,-

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting

 

Contact Jachthaven Wolderwijd

Een trekkershut boekt u online per mail via msteenken@solcon.nl. Heeft u nog vragen over trekkershutten? Neem contact op met De Bolhaven. Bel naar 06 – 131 42 414. U kunt natuurlijk ook mailen naar msteenken@solcon.nl. We helpen u graag verder.

Camping De Bolhaven

Bolhaven 10
3891 AC Zeewolde

Havenmeester: 06 – 131 42 414
msteenken@solcon.nl